Перейти до основного вмісту

Мова розмітки гіпертекстового документа

Створити текстовий документ для формування звіту про виконання вправи.

1. Знайдіть в мережі Інтернет кращі, на ваш погляд, ресурси (приклади коду, опис тегів тощо) для вивчення мови розмітки гіпертексту HTML. 

2. Відшукайте в мережі Інтернет популярні платформи безкоштовних онлайн-курсів (на зразок української платформи масових відкритих онлайн-курсів Prometheus), які можна використати для навчання у створенні сайтів. Дайте відповідь на питання: "Що потрібно вміти, щоб бути веб-розробником?"

3. Опублікуйте нижче на цій сторінці повідомлення на тему "Мова розмітки гіпертекстового документа", у якому напишіть кілька речень про те, що ви дізналися нового і хотіли б ще дізнатися, чи цікавий вам напрям веб-розробки.

Коментарі

Анна каже…
Дуже цікаво створювати веб-сторінки. Дякую.

Популярні дописи з цього блогу

Створення та адміністрування сайта

Створити текстовий документ для формування звіту про виконання вправи. 1. Знайдіть в Інтернеті сайт, на якому надаються послуги безкоштовного хостингу. 2. Запишіть у документ адресу сайта та основні характеристики хостингу (обсяг дискового простору для сайта; наявність безкоштовного домену; число сайтів, які можна розмістити; наявність реклами, обмеження на розмір файлів тощо). 3. Опублікуйте нижче на цій сторінці повідомлення на тему "Створення та адміністрування сайта", у якому напишіть кілька речень про те, що ви дізналися нового і хотіли б ще дізнатися.

Опрацювання мультимедійних даних і вбудовування їх у веб-сторінку

Створити текстовий документ для формування звіту про виконання вправи. 1. Виокремте переваги і недоліки у використанні аудіоредакторів, відеоредакторів та їх онлайн-аналогів для обробки звукових і відео даних.  2. Який тег призначено для розміщення звукових даних на веб-сторінці?   Який тег призначено для розміщення відео даних на веб-сторінці? 3. Дайте відповідь на питання "Як вбудувати у веб-сторінку відео з YouTube?"